• Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Haps pr og kommunikation | Anne Køster | CPH Food Space | Slagtehusgade 11 | 1715 København V 

+45 24 63 98 54 | anne@annekoster.dk

Smagt og sagt

Hvad hjertet er fuldt af, flyder pennen over med. Derfor skriver jeg lidt om mad og drikke rundt omkring. Ren con amore, som altså ikke nødvendigvis har noget med Haps at gøre! 

Du kan finde mig på Danmarks største madblog Gastromand, hvor jeg under overskriften "Spis og drik som en mand" gengiver oplevelser, der har sat fut i fødderne, varme i kinderne eller stjerner i øjnene. Mit alias er selvklart Gastrowoman. 

Jeg skriver også månedligt en klumme til online magasinet Prêt à Partir. Du kan læse klummen her på siden. Og hvis du har en svaghed for biler, luksus eller gourmet kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på Prêt à Partirs magasiner her.

Somme tider er jeg også dommer i forskellige konkurrencer. Derfor har jeg bl.a. sippet akvavit-cocktails, gnasket 94 oste og tygget bøf med branchens fineste kokke. 

Det er alt sammen ren kærlighed, som du finder på siden her.   

11/1/2019

Kirsebærret på toppen 

Udtrykket ”the cherry on top” beskriver det lille lækre (kirsebær), der lidt overraskende kommer på toppen af noget andet og beriger hele skuden noget så gevaldigt. Lige præcis sådan er det fat med Frederiksdal Kirsebærvin, der giver dig både ungp...

2/28/2019

Mandag efter uge 7 er blevet mærkedag for Michelin, som afsløres under stadigt større bevågenhed. Og igen i år rasede Michelin-omgangssygen blandt kokke og madanmeldere. Får Noma sin tredje stjerne? Bliver Søllerød snydt for den anden stjerne? Står Mielcke og Hurtigkar...

11/29/2018

Det gik susende stærkt – men den er god nok, et år går på hæld, og det er tid at gøre året op. I disse datatider er det dog hurtigt ordnet. Et blik på dit Garminur, din skattemappe og din Instagram-profil fortæller dig lynbørge, hvor mange kilo du har taget på, hvor ma...

10/31/2018

New York - spis og drik i New York - Turen går til New York

9/30/2018

En gang imellem, så klør det ligesom i de inderste hjørnetænder. Den der kødkløe, hvor du lige ser et mørkt glimt af Thomas Rode palæo-cravings i dit eget blik. Og du ved, at det er tid til at lægge din bordmodel af en courgette Spiralizer (langt) væk. Men hvad gør du,...

Akvavit? Er det ikke noget med en 12-hestes snapsebrandert på skødet af chefens kone ved juletid? Helt sikkert! Men akvavit er også base for dekadente cocktails med røg, myresaft og hindbærskum, og er du hip bartender-type med full sleeve tatoveringer og hipsterskæg ha...

8/31/2018

Er du ægte madøre, levemand eller bare latent tørstig og skrupsulten? Så dasker du altså ikke rundt ved poolen i sharong og ankelkæde, når sommerferien rammer. Nix – du fortrækker fluks til kølige vinkældre, finder skyggen på det lokale madmarked, eller du går hele vej...

Er det vilde gået af natur-vin? Vi er mange, der husker, da Johanne Schmidt-Nielsen opgav alle revolutionære tendenser, faldt til patten og gik hele vejen som husejer i det mondæne Valby med realkreditlån og en gusten dunst af småborgerlighed hængende ved sig. Er det s...

4/29/2018

Dyk dybt i dåsen, lyder introduktionen til den caviar-smagning, som jeg nyligt var inviteret til. Det er åbenbart strengt forbudt at fedte med rognen og skrabe i overfladen, når det kommer til caviar. For så smadrer du de fine små stør-æg. Point taken – vi dykkede dybt...

4/2/2018

Jeg fik Michelin-mad i blodet, da jeg som purung studine spiste 14 Michelin-måltider på 12 dage i San Sebastian. Jeg var tjener ved siden af KU-studierne og datede (selvfølgelig) en kok, så nu skulle jeg serveres Michelin. Samtlige 14 måltider stod på Dégustation, hels...

Please reload

  Seneste indlæg

November 1, 2019

February 28, 2019

September 30, 2018

September 19, 2018

August 31, 2018

April 29, 2018

Please reload

Tags