top of page

Haps er ikke et full service kommunikationsbureau med konsulenter, mellemledere og kontorer i 117 lande. Det har jeg været en del af i ti år, og det kan noget.

 

Haps kan noget andet.

Passion og ambitioner skal ud at leve

Haps er som udgangspunkt mig, Anne Køster, der alene og sammen med andre hjælper dig med at føre dine ambitioner ud i livet. Jeg brænder for at ændre status quo til det bedre. Passionen driver mig og mine samarbejdspartnere, og det er den, der begejstrer og inspirerer andre til handling.

Jeg er privilegeret af at arbejde med grafiske designere, SEO-eksperter, digitale rådgivere, tekstforfattere og journalister som fx Rasmus Palsgård, Lars Roest-MadsenAre You Content, Anne Hoff Studio, Lars Boye Andersen m.fl. i Danmark. Ligesom jeg også samarbejder med dygtige folk i Sverige, Tyskland, England og Frankrig.

Min kærlighed er gode måltider

Jeg elsker mad og drikke af skyhøj kvalitet og livskvalitet, der er endnu højere. Fødevarer til mange, produceret med respekt for mennesker, dyr og planet. Og så har jeg et svagt punkt for startup-typer med ild i øjnene, flammer i håret og skabertrang i blodet.  

Cand. mag. og karma

Min rådgivning tager udgangspunkt i min uddannelse som cand. mag i kommunikation fra Københavns Universitet (2006), 17 års erfaring som kommunikationsrådgiver for virksomheder indenfor tech, food, beverage og lifestyle - og karmaloven (som kommer ind et lille nøk før markedsføringsloven). 

Jeg tror 100% på karma. Sender du det ud, kommer det tilbage! Jeg gør mig umage for at være flink og flittig, og forventer det samme af mine kunder, kollegaer og kære. 
 

Ligesom jeg prøver at holde mig opdateret i faglitteraturen. Jeg er fx meget inspireret af Simon Sineks "Start With Why", Byron Sharps "How Brands Grow",  Alexander Chernevs "Strategic Brand Management" og Joep Cornelissens ”Corporate Communication”.

Fra stort til småt

Jeg stiftede Haps i 2016, men inden da har jeg suget erfaring fra store bureauer som fx Burson-Marsteller og Hill & Knowlton, i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv og som sekretariatschef i Public Relations Branchen. Du kan se hele mit CV her på LinkedIn. Og du kan læse, hvad jeg skriver om mad og drikke her.
 

Hvad er din ambition?

Det var vist rigeligt om Haps.

 

Allerhelst hører jeg om din virksomhed og hvilke ambitioner, vi sammen kan lykkes med at realisere. ​Skriv eller ring, så giver jeg en kop. 
 

Haps er lig med
Anne Køster & friends

Kontakt Anne Køster.jpg
Anne-Køster-Gigondas.jpg
bottom of page