Haps er lig med Anne Køster

& friends

Lad os få én ting på det rene. Haps er ikke et full service kommunikationsbureau med konsulenter, mellemledere og kontorer i 117 lande. Det har jeg været en del af i ti år, og det kan noget. Haps kan noget andet.

Passion og ambitioner skal ud at leve

Haps er som udgangspunkt mig, Anne Køster, der alene og sammen med andre hjælper dig med at føre dine ambitioner ud i livet. Jeg brænder for at ændre status quo til det bedre. Passionen driver mig og mine samarbejdspartnere, og det er den, der begejstrer og inspirerer andre til handling.

Jeg er privilegeret af at arbejde med dygtige folk, der har fingeren på pulsen fx rådgivningsvirksomheden KoalitionRasmus Holmgård, Rasmus Palsgård, Are You Content m.fl. i Danmark. Ligesom jeg også samarbejder med dygtige folk i Sverige, Tyskland, England og Frankrig.

Min kærlighed er gode måltider

Jeg elsker mad og drikke af skyhøj kvalitet og livskvalitet, der er endnu højere. Fødevarer til mange, produceret med respekt for mennesker, dyr og planet. Og så har jeg et svagt punkt for startup-typer med ild i øjnene, flammer i håret og skabertrang i blodet.  

Cand. mag. og karma

Min rådgivning tager udgangspunkt i min uddannelse som cand. mag i kommunikation fra Københavns Universitet (2006), 11 års erfaring som kommunikationsrådgiver for virksomheder indenfor tech, food, beverage og lifestyle - og karmaloven (som kommer ind et lille nøk før markedsføringsloven). 

Jeg tror 100% på karma. Sender du det ud, kommer det tilbage! Jeg gør mig umage for at være flink og flittig, og forventer det samme af mine kunder, kollegaer og kære. 
 

Ligesom jeg prøver at holde mig opdateret i den nyeste faglitteratur. Lige nu er jeg (ligesom resten af verden) meget inspireret af Simon Sinek og hans why - how - what.

Fra stort til småt

Jeg stiftede Haps i 2016, men inden da har jeg suget erfaring fra fx Burson-Marsteller og Hill & Knowlton, i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv og som sekretariatschef i Public Relations Branchen. Du kan se hele mit CV her på LinkedIn. Og du kan læse, hvad jeg skriver om mad og drikke her.
 

Hvad er din ambition?

Det var vist rigeligt om Haps.

 

Allerhelst hører jeg om din virksomhed og hvilke ambitioner, vi sammen kan lykkes med at realisere. Skriv eller ring, så giver jeg en kop.